Kaboost stoelverhoger

Kleine kinderen willen graag als ze wat groter zijn net als papa, mama, of grote broer of zus aan tafel zitten. Jouw kind is in veel gevallen nog niet groot genoeg om in een normale stoel aan tafel te kunnen zitten omdat de tafel te hoog is of omdat ze niet comfortabel kunnen zitten.

Deze stoelverhoger zorgt voor de oplossing! Je kunt in slechts een paar seconden deze verhoger onder jouw bestaande eetstoel of keukenstoel plaatsen zodat jouw kind verhoogd aan tafel kan zitten. De stevige verhoger zorgt ervoor dat jouw stoel op een veilige en verantwoorde manier wordt verhoogd, zeker als jouw kind een lastige eter is of niet stil wil zitten! De Anti slip rubbers voorkomen dat jouw keuken vloer beschadigd en klemt zich vast aan de stoel zonder dat de stoelpoten beschadigen.

Kaboost stoelverhoger naturel

42.95 incl. BTW
Compacte stoelverhoger die je kan uitvouwen en in enkele seconden onder een gewone stoel kan plaatsen. Met behulp van een veersysteem klemmen de voeten zich automatisch rond de stoelpoten zonder deze te beschadigen. Past op de meeste stoelen (ronde of vierkante poten, met een diagonale afstand tussen de poten van 50 tot 76cm). Je kan de stoel verhogen met 9,5 of 11,5 cm zodat hij goed bij de tafel past door hem onder de poten te zetten. Handig en compact om mee te nemen bij een bezoek aan restaurant, vrienden of familie of gewoon thuis voor aan de eettafel om de eetkamerstoel te verhogen.
Stoelverhoger meenemen

Stoelverhoger voor op reis

De stoel verhoger is gemakkelijk mee te nemen op reis, naar een restaurant, familie of naar vrienden omdat je hem snel en eenvoudig kan opvouwen en erg licht is.

Als de stoelverhoger is opgevouwen dan zijn de afmetingen 33 cm bij 30,5 cm. Daarnaast is hij erg compact en weegt slechts 1.6 KG.

Stoelverhoger is aanpasbaar aan de stoel

Aanpasbaar aan bijna alle stoelen

Je kunt de Kaboost op bijna iedere stoel met ronde of vierkante poten binnen enkele seconden plaatsen door het aanpasbaar veersysteem. Doordat er een veer in zit is deze gemakkelijk te installeren zonder montage en blijft vast zitten als de stoel wordt verplaatst doordat hij zich door de veer vast klemt rond de stoelpoten. (Bruikbaar voor stoelen waarvan de poten diagonaal maximaal 50cm tot 76cm uit elkaar staan.

 

Instellen op verschillende hoogtes

De verhoger heeft 2 instelbare hoogtes, zo kun je de stoel dus iets verhogen of verlagen naar de juiste hoogte. Met onze stoelpootverhogers kun je de stoel met 9,5 of met 11,5 cm verhogen.

 

Stoelverhoger verschillende hoogtes instellen

Stoelverhoger installeren

In slechts enkele stappen kun je de verhoger gemakkelijk op jouw keukenstoel of eetkamerstoel plaatsen.

  1. Vouw de verhoger open.
  2. Je kunt de armen èèn voor èèn uittrekken en onder de stoelpoten plaatsen.
  3. Plaats alle poten op de verhoger, de veer die in de arm van de verhoger zit grijpt de stoelpoten automatisch stevig vast.
Kaboost stoelverhoger plaatsen onder stoel door de armen uit te trekken.

Stoelverhoger installeren en gebruiken

In onderstaande video vind je meer informatie over de verhoger en hoe je deze onder jouw eetkamersteol of stoel met leuning kunt plaatsen.

Wij zijn een verkooppunt van officiele Kaboost stoelverhogers.

Kaboost stoelverhoger reviews en ervaringen

Liza: “De Kaboost helpt mijn dochter echt het gevoel te hebben dat ze deel uitmaakt van de maaltijd. Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Ik zou dit product aan elke ouder aanbevelen.”

Debbie: “Gekocht voor mijn kleinzoon die af en toe bij ons langs  komt. Dit product is geweldig – het is klein en gemakkelijk op te bergen als het niet in gebruik is, en ook gemakkelijk te installeren. Mijn kleinzoon is er gek op – hij is afkerig geworden van het zitten in een hoge kindestoel, en de Kaboost is het perfecte alternatief om hem op de juiste hoogte te houden om bij ons aan tafel te eten. Bedankt voor een uitstekend en innovatief product!”

Rady: “Lekker stevig, goede anti slip zodat de kruk niet verschuift als mijn dochter omhoog klimt, waardoor onze goedkope barkruk steviger aanvoelt. Ik bestel er nog een voor mij!.”

Katrien: “Ik kocht de Kaboost om mijn dochter te helpen om comfortabel te zitten terwijl ze haar school huiswerk aan de eettafel deed. Het is perfect! Ze vindt het heerlijk en het is zo comfortabel voor haar om gewoon normaal op de stoel te zitten dan ondersteund te worden door kussens.”

Ingrid: “Ik heb meerdere gewrichts problemen en artrose gehad. Ik heb problemen bij het opstaan ​​van lage of normale stoelen. Deze stoelverhoger is fantastisch. Ik kan gemakkelijk opstaan ​​zonder hulp. Ik raad het ten sterkste aan.”

David: “We kochten dit voor als onze 2-jarige kleinzoon op bezoek komt. Iedereen die bij ons thuis komt en het heeft gezien, is onder de indruk. Wat ik het leukst vind, is dat het de stoel erg stabiel en stevig is. Het is verstelbaar en onze kleinzoon blijft stevig op de stoel zitten. Hierdoor kan hij de stoel normaal gebruiken en ook nog wiebelen of op de stoel staan maar toch veilig aan tafel te zitten.”

Veel gestelde vragen over stoelverhogers

Wat is het voordeel ten opzichte van losse stoelpoten verhogen?

Je hebt op de markt ook losse stoelpoot verhogers (Bijvoorbeeld de stoelpoot verhoger ikea). Hiermee kun je elke stoelpoot per poot verhogen. Dit is minder stabiel. Door alle poten samen tegelijk te verhogen met onze Kaboost stoelverhogeer creeer je meer stabiliteit en is daarmee veiliger.

Kies ik voor een zitverhoger of een stoelverhoger?

Waar de zitverhoger alleen de zitting van de stoel verhoogd behoud je bij het gebruik van onze stoelverhoger steun in de rug alsook de armleuningen van de stoel. Wanneer je een eetkamer of keukenstoel hebt die je gemakkelijk schoon kunt houden met een doekje dan is het ook erg makkelijk dat de stoel zijn oorspronkelijke vorm behoud en enkel de poten van de stoel zijn verhoogd. Met een zithverhoger komen er vaak etensresten overal tussen te zitten wat het schoonmaken van de zitverhoger iets lastiger maakt.

Kan de kaboost stoelverhoger ook gebruikt worden door volwassenen?

Ja, ook volwassenen kunnen de stoelpoten van hun stoel verhogen met de Kaboost. De Kaboost is getest tot ongeveer 150 KG. Senioren en andere volwassenen die bijvoorbeeld fysieke problemen hebben door bijvoorbeeld reuma, knie of andere gewrichtspijn, protheses, spierziekte of omdat je gewoon wat hoger aan tafel wilt zitten.